DISTRACTIV, SANATOS, EVOLUTIV Intra in cont Creeaza cont

Sambata, 1 februarie am participat cu mic cu mare la Targu Mures la primul turneu din sezonul 2020 Tenis 10FRT & Teens disputat la Baza Forza sub bagheta “dirijorului” de turneu, dl. Adrian Stoica.


Terenurile de zgura au fost intens expluatate de catre jucatori cu experienta, participanti ai gradului Challenger sau Master, la cele 4 categorii de joc Tenis10: Rosu, Portocaliu, Verde; respectiv Galben (Tenis Teens). Cei de la Rosu si Portocaliu au jucat, in sistem fiecare cu fiecare, meciuri tie-break la 10 cu 2 puncte diferenta. Verdele a avut o provocare de anduranta, cei 8 tenismeni experimentati intrecandu-se cate un set la 4, jucand fiecare cu fiecare din grupa sa, urmat de semifinale si apoi de finala mica respectiv finala mare. Multe meciuri, multa daruire, reteta unui spectacol tenisistic junior..Dupa indelungi confruntari, iata podiumul:

Rosu Challenger

Locul 1 Oncarescu Adriana         

Locul 2 Potcoava Antonia

Locul 3 Moldovan Patrick

Finala mare fiind cea mai disputata partida dintre toate de la acest nivel, decis “in prelungiri” la 2 puncte difereta: Oncarescu Adriana-Potcoava Antonia 11-9.Challenger

Locul 1: Somfalean Paul

Locul 2: Vasuiu Cristian

Locul 3: Mailat Florian

        

Verde Master

Locul 1: Tuturuga Cristian 

Locul 2: Ugran Eric

Locul 3: Stoica Teodora

Cea mai disputata dintre partide le-a avut protagoniste pe Stoica Teodora si Muresan Medeea (3-2). Cele 2 fete talentate din Tg.Mures, s-au intercut pana la ultima minge creand spectacol tenisistic pentru cei de pe margine.

                              

Tenis Teens, Galben

Locul 1: Moldovan Remus

Locul 2: Pienariu Giulia


La urmatorul turneu din luna martie (14-15.03) Tenis10FRT & Teens vine cu un nou format, un nou sistem de joc, o noua provocare pentru copii: un turneu pe echipe. O intrecere “prototip” cu multe atractii pentru copii, atat tenisistice, atletice, cat si educationale. Ready? Play!